Safebox self storage Dronten
home   /   aanhanger

Aanhager regelement

1 De aanhanger is uitsluitend bedoeld voor het vullen van uw goederen in uw box bij aanvang huur en het leeghalen van uw box.
2 De aanhanger is alleen voor particuliere huurders en niet bedrijfsmatig
3 De aanhanger is ook niet bedoeld voor complete verhuizingen, vervoeren van afval / bouw- en tuinproducten.
4 Aanvraag via WhatsApp minimaal 3 dagen voordat u de aanhanger wilt lenen en tijdsduur doorgeven dit wel naar gelang van de grootte van uw box. Op deze manier kunnen wij meer huurders van dienst zijn
5 Sleutelafspraak: Wij schuiven de sleutel van de betreffende aanhanger (1 of 2) onder de deur van uw box door. Met deze sleutel kunt u het slot van de aanhanger verwijderen.
Direct na het lenen van de aanhanger dient u de sleutel te deponeren in de zwarte brievenbus, deze bevindt zich op de begane grond voorbij de toiletten / keuken.
6 U dient de aanhanger vooraf te controleren op eventuele schade en dit vooraf aan ons te melden. Wanneer u dit niet doet bent u verantwoordelijk voor de schade die de volgende persoon aantreft.
7 Beide aanhangers hebben een 8-polige stekker (zie foto 3). Beide aanhangers hebben een maximaal laadvermogen van 600 kg.
8 De aanhangen dient u bezemschoon terug te plaatsen. LET OP! De aanhanger dient u weer op slot te zetten.
9 Aanhanger 2 dient teruggeplaatst te worden in het smalle tussenpad (zie foto 1) en aanhanger 1 dient teruggeplaatst te worden op het 1e parkeervak bij de schuifpoort
(zie foto 2). Zo kunnen de huurders optimaal gebruik maken van de parkeergelegenheid Gevonden voorwerpen welke u aantreft graag neerleggen tussen de overheadsdeur en de nooduitgang! (zie foto 4)
 

Foto 1: Vaste plek voor aanhanger 1
 

Foto 2: Vaste plek voor aanhanger 2
 

Foto3: 8-polige stekker
 

Foto 4: Plek voor gevonden voorwerpen