Safebox self storage Dronten
home   /   over_safebox  /   zakelijke_opslag

Zakelijke opslag


Ben jij ook op zoek naar extra ruimte en gemak voor jouw bedrijf? Zakelijk opslagruimte huren bij Safebox in Dronten.
 

Archief opslag

Bespaar dure kantoorruimte en sla je archief op  bij Safebox. De opslag units kunnen worden voor zien van een persoonlijk alarm en worden gemonitord met CCTV en jij bent  de enige sleutelhouder. Onze opslageenheden zijn schoon en droog. De documenten worden dus veilig gehouden totdat je ze nodig hebt. 


Kantoor inventaris

Heb je tijdelijk kantoor inventaris over, of ben je op zoek naar tijdelijk opslag vanwege een verhuizing? Bij Safebox kun je terecht om jouw kantoor inventaris veilig op te slaan.
 

Webshop opslag

Heb je een eigen webshop of wil je een webshop aan huis beginnen? Dan krijg je te maken met voorraad, en de omstandigheden waarin je de voorraad opslaat. Een garage of tuinhuisje lijkt handig, want dan liggen de producten niet in de weg in je huis. Maar in deze ruimtes kan het vochtig en koud zijn, wat de voorraad kan aantasten. Dat moet je proberen te voorkomen. Wat je ook zeker niet moet vergeten, is dat er altijd een risico bestaat dat er ingebroken wordt en (een deel van) de voorraad gestolen wordt. Onze opslagunits zijn schoon en droog. De voorraad wordt dus veilig opgeslagen totdat je ze nodig hebt.
 
Je hebt vaak minder ruimte nodig dan je denkt. Maak gebruik van onze opslagcalculator en bereken zelf hoeveel opslagruimte je ongeveer nodig hebt. 
 

De voordelen van Safebox.nl

 

24 / 7 camerabewaking

Alarm per unit

Lift

Schoon toilet aanwezig

Toegang met unieke pincode

Verwarmde boxen

Gratis aanhangwagen

Gratis koffie